Huiswerk

Huiswerkbegeleiding & Motivatietraining

Voor kinderen van 6 – 12 jaar.

Start 9 september 2017 om 12:00 uur bij Burezina.

 

Het is feit dat leerlingen soms vastlopen bij het maken van huiswerk. Het is bekend dat leerlingen zich minder goed voelen in de lessen wanneer ze het huiswerk niet naar behoren hebben gemaakt. Het kind kan zich onzeker voelen door te denken dat de juf of meester een opmerking zal maken over het niet in orde hebben van het huiswerk. “De sommen die ik niet begreep, zal ik het aan de juf/meester vragen?”

“Wat zal hij/zij zeggen?” Deze en vergelijkbare vragen zorgen ervoor dat een leerling steeds minder gemotiveerd raakt en daardoor ongewenst gedrag kan vertonen.
Leerlingen presteren beter wanneer ze succeservaringen opdoen en vertrouwen in zichzelf hebben. Er zal in de huiswerkklas ook aan het zelfvertrouwen gewerkt worden. Dit zorgt voor een betrokken leerling in de klas.

Door de professionele begeleiding zullen de leerlingen meer zelfvertrouwen, motivatie en concentratie hebben in de lessen op school.
Ook uw kind verdient het om zich lekkerder in zijn/haar vel te voelen. Ook uw kind wil graag succeservaringen opdoen in de klas…

De lessen worden verzorgd door de heer Osman Aslan. Hij heeft jarenlange ervaring als docent in het onderwijs en heeft een Master S.E.N. behaald. (Leraar speciaal onderwijs). Hij is met zijn methode al enkele jaren succesvol in Eindhoven.

De klassen zullen voor maximaal 12 leerlingen gehouden worden. Er zijn twee klassen: 1 voor de groepen 3,4 en 5 en 1 voor de groepen 6,7 en 8.

De kosten bedragen per maand €50,- die na de les-maand voldoen moeten worden. Heeft u een minimum inkomen en is dit bedrag onoverkomelijk, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Met u zoeken we dan een passende oplossing. Voor meerdere kinderen uit één gezin is reductie mogelijk.

KLINK HIER OM UW KIND(EREN) IN TE SCHRIJVEN VOOR HET KOMENDE SCHOOL SEIZOEN

www.mhb.jouwweb.nl